Φωτιά Ευβοια : Φωτιά σε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας - ΤΩΡΑ - Eviathema.gr : Φωτια ευβοια για τρίτη μέρα οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τη μεγάλη πυρκαγιά στην κεντρική εύβοια.

Φωτιά Ευβοια : Φωτιά σε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας - ΤΩΡΑ - Eviathema.gr : Φωτια ευβοια για τρίτη μέρα οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τη μεγάλη πυρκαγιά στην κεντρική εύβοια.. Συνεχής ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην εύβοια και την στερεά ελλάδα. Εγκλωβισμένοι στη φωτιά εκλιπαρούν για βοήθεια. Η φωτιά καίει δασική έκταση και κινείται απειλητικά προς τον οικισμό δήλησο. Φωτια ευβοια για τρίτη μέρα οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τη μεγάλη πυρκαγιά στην κεντρική εύβοια. Ολονύχτιες οι επιχειρήσεις της πυροσβεστικής, ενώ με τον πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν εκ νέου και οι ρίψεις.

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι στην τριάδα ευβοίας. Μάχη με τις φλόγες στους ραπταίους του δήμου καρύστου, στη νότια εύβοια, όπου λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός. Συνεχής ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην εύβοια και την στερεά ελλάδα. Στην εύβοια θα σκάσει ο τζίτζικας το επόμενο διήμερο, ενώ στη πόλη της χαλκίδας θα φτάσει ακόμη και τους 42 βαθμούς. Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και.

Βδέλλα : Φωτιές μαστίζουν Αττική και 'Ευβοια
Βδέλλα : Φωτιές μαστίζουν Αττική και 'Ευβοια from 2.bp.blogspot.com
Στην εύβοια θα σκάσει ο τζίτζικας το επόμενο διήμερο, ενώ στη πόλη της χαλκίδας θα φτάσει ακόμη και τους 42 βαθμούς. Φωτια ευβοια για τρίτη μέρα οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τη μεγάλη πυρκαγιά στην κεντρική εύβοια. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: Εκτός ελέγχου η φωτιά στην εύβοια: Περιορίστηκε σημαντικά η φωτια που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου κοντά στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου, στην εύβοια. Το χρονικό της εφιαλτικής πυρκαγιάς. Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης. Φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα της πέμπτης στην κάρυστο, στην εύβοια.

Το χρονικό της εφιαλτικής πυρκαγιάς.

Το χρονικό της εφιαλτικής πυρκαγιάς. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η κατάσταση σήμερα είναι σαφώς καλύτερη απ τις προηγούμενες δύο μέρες, ενώ βοηθάει και το γεγονός ότι έχουν πέσει οι. Περιορίστηκε σημαντικά η φωτια που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου κοντά στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου, στην εύβοια. Εγκλωβισμένοι στη φωτιά εκλιπαρούν για βοήθεια. Για την κατάσβεση της φωτιάς, κινητοποιήθηκαν. Συνεχής ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην εύβοια και την στερεά ελλάδα. Φωτιές σε ηλεία και ασπρόπυργο: Συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτα η φωτιά στους ραπταίους του δήμου καρύστου στην εύβοια. Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για φωτιά εύβοια. Εύσημα από στυλιανίδη για τον συντονισμό.

Εκτός ελέγχου η φωτιά στην εύβοια: Φωτιές σε ηλεία και ασπρόπυργο: Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε. Εικόνες βιβλικής καταστροφής παρουσιάζει η εύβοια ύστερα από το σαρωτικό… onsports team. Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης.

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην Εύβοια-Ενίσχυση ...
Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην Εύβοια-Ενίσχυση ... from www.voria.gr
Η φωτιά καίει δασική έκταση και κινείται απειλητικά προς τον οικισμό δήλησο. Συναγερμός σήμανε στην εύβοια και συγκεκριμένα στο κοντοδεσπότι, όπου ξέσπασε φωτιά. Τα πρώτα λεπτά του πύρινου εφιάλτη! Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η κατάσταση σήμερα είναι σαφώς καλύτερη απ τις προηγούμενες δύο μέρες, ενώ βοηθάει και το γεγονός ότι έχουν πέσει οι. Σε 16 ανήλθαν οι τραυματίες. Η πιο καταστροφική φωτιά για φέτος στην ελλάδα είναι αυτή που σημειώθηκε στην εύβοια στα μέσα του αυγούστου. Εικόνες βιβλικής καταστροφής παρουσιάζει η εύβοια ύστερα από το σαρωτικό… onsports team. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια:

Εκτός ελέγχου η φωτιά στην εύβοια:

Εμπρησμός είναι η καταστροφική φωτιά που κατακαίει την εύβοια σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός open. Για την κατάσβεση της φωτιάς, κινητοποιήθηκαν. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην αχαΐα: Ολονύχτιες οι επιχειρήσεις της πυροσβεστικής, ενώ με τον πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν εκ νέου και οι ρίψεις. Φωτιές σε ηλεία και ασπρόπυργο: Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης. Ολονύκτια ήταν η μάχη των πυροσβεστών για να απομακρύνουν κάθε κίνδυνο αναζωπύρωσης ή δημιουργίας νέων μετώπων στη φωτιά στην εύβοια. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην εύβοια: Ο εθελοντής πυροσβέστης που τραυματίστηκε περιγράφει την στιγμή που τον εγκλώβισε η φωτιά. Η πιο καταστροφική φωτιά για φέτος στην ελλάδα είναι αυτή που σημειώθηκε στην εύβοια στα μέσα του αυγούστου. Εικόνες βιβλικής καταστροφής παρουσιάζει η εύβοια ύστερα από το σαρωτικό… onsports team. Μεγάλη φωτιά στη βόρεια εύβοια, στάχτη το πυκνό πευκοδάσος.

Μεγάλη φωτιά στη βόρεια εύβοια, στάχτη το πυκνό πευκοδάσος. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην αχαΐα: Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Η φωτιά καίει δασική έκταση και κινείται απειλητικά προς τον οικισμό δήλησο.

Εύβοια: Φωτιά στα Νέα Στύρα
Εύβοια: Φωτιά στα Νέα Στύρα from www.newsit.gr
Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Ολονύκτια ήταν η μάχη των πυροσβεστών για να απομακρύνουν κάθε κίνδυνο αναζωπύρωσης ή δημιουργίας νέων μετώπων στη φωτιά στην εύβοια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η κατάσταση σήμερα είναι σαφώς καλύτερη απ τις προηγούμενες δύο μέρες, ενώ βοηθάει και το γεγονός ότι έχουν πέσει οι. Λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι η φωτιά εκδηλώθηκε σε χωράφι με ελαιόδεντρα, έξω από το χωριό τριάδα του δήμου διρφύων μεσσαπίων. Φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα της πέμπτης στην κάρυστο, στην εύβοια. Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια. Η πιο καταστροφική φωτιά για φέτος στην ελλάδα είναι αυτή που σημειώθηκε στην εύβοια στα μέσα του αυγούστου. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην εύβοια:

Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και.

Μάχη με τις φλόγες στους ραπταίους του δήμου καρύστου, στη νότια εύβοια, όπου λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός. Εύσημα από στυλιανίδη για τον συντονισμό. Το χρονικό της εφιαλτικής πυρκαγιάς. Ολονύκτια ήταν η μάχη των πυροσβεστών για να απομακρύνουν κάθε κίνδυνο αναζωπύρωσης ή δημιουργίας νέων μετώπων στη φωτιά στην εύβοια. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: Περιορίστηκε σημαντικά η φωτια που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου κοντά στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου, στην εύβοια. Για την κατάσβεση της φωτιάς, κινητοποιήθηκαν. Η φωτιά καίει δασική έκταση και κινείται απειλητικά προς τον οικισμό δήλησο. Μεγάλη φωτιά στη βόρεια εύβοια, στάχτη το πυκνό πευκοδάσος. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην εύβοια: Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και. Συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτα η φωτιά στους ραπταίους του δήμου καρύστου στην εύβοια. Εμπρησμός είναι η καταστροφική φωτιά που κατακαίει την εύβοια σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός open.